Image 01

Het Gold pakket is hét van hét. Hiermee verkrijgt u de website van uw dromen, volledig op maat met elke mogelijke optie beschikbaar.
Net zoals bij de andere pakketen voeren we een bedrijfsanalyse uit om de juiste vereisten voor uw website duidelijk te defineren. Hierdoor kunnen wij de website maken die perfect bij u past. Tot de mogelijkheden behoren ook webwinkels met betalingsmogelijkheden.

Bij deze website krijgt u ook een mailserver met daarbovenop de installatie van een ongelimiteerd aantal e-mailadressen, met naam naar keuze! Deze mailserver zal door ons team onderhouden worden.

Wat het Goldpakket nog verder onderscheidt van het Silver pakket is de mogelijkheid tot online marketing met analyse. Hiermee bereikt u heel efficiënt uw doelpubliek. U bepaalt uw dagelijks budget en stelt in op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Bij deze marketing campagne zal een marketing specialist worden aangesteld om de gegevens te analyseren zodat u de resultaten zelf kan beoordelen.

Daarnaast bestaat de optie tot cloud-computing. Met deze optie krijgt u een server tot uw beschikking waar u al uw nodige gegevens op kan plaatsen. Hierdoor blijven deze altijd en overal beschikbaar en zorgt u ervoor dat u deze niet kwijt raakt.


De prijzen voor het Gold pakket hangen af van de opgegeven vereisten.


Laat deze kans niet liggen en contacteer ons!

 

Image 01

Web Design

Voor elk doel bestaat er een website op maat, bij ons kan u deze vinden.

Image 02

Tools

Om uw website of webshop vlot te draaien hebben wij de beste tools voor u beschikbaar.

Image 05

Marketing

Wilt u een groot publiek bereiken met uw nieuwe website of webshop? Dan bent u op de juiste plek

Image 04

Workforce

Door onze betere werkmethodes staat uw nieuwe website zo online, zonder dat u zich ergens zorgen over moet maken.

Image 03

Support

Bij ons kan u 24/24 terecht.