Web design

Image 01

Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod van voorafgemaakte templates aan. Deze kunnen ,na hun zorgvuldige selectie, aan de wensen en noden van de klant aangepast worden. Deze werkmethode houdt de kostprijs zeer laag waardoor eCommerce Design u sites kan aanbieden die slechts een fractie is van de kostprijs van de traditionele sites.


Naast het maken van sites, houdt eCD zich ook bezig met het beheren van webstores. Op deze manier moet u, indien u dit wenst, zich geen zorgen maken over het dagdagelijks beheer van uw online winkel en kan u zich concentreren op de essentie van uw zaak.


Als programmeertaal gebruiken wij html, cfm en php. Dit zijn de meest voorkomende programmeertalen voor het maken van websites. Hierdoor zal uw website toegankelijk zijn voor elke computergebruiker, mobiele gebruiker en applicaties.

Naast ons enorm aantal mogelijkheden van soorten websites (zoals te zien is op onze voorbeelden pagina bieden we ook een grote aanpasbaarheid van uw website aan, zodat u exact kan kiezen hoe UW website er uit zal zien. Zodra de website gemaakt is, wordt deze bij ons dan ook volledig in uw handen gegeven, het wordt UW eigendom.

Heeft u nood aan het updaten van uw reeds bestaande website? Dan kan dit natuurlijk ook. Contacteer ons!

Image 01

Web Design

Voor elk doel bestaat er een website op maat, bij ons kan u deze vinden.

Image 02

Tools

Om uw website of webshop vlot te draaien hebben wij de beste tools voor u beschikbaar.

Image 05

Marketing

Wilt u een groot publiek bereiken met uw nieuwe website of webshop? Dan bent u op de juiste plek

Image 04

Workforce

Door onze betere werkmethodes staat uw nieuwe website zo online, zonder dat u zich ergens zorgen over moet maken.

Image 03

Support

Bij ons kan u 24/24 terecht.